Klantenservice

Over Voordeligdekbed.nl

Dekbedovertrekken vind u bij VoordeligDekbed.nl, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Wij bieden de scherpste prijs voor al u dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens.

Ons doel is om u onafhankelijk te adviseren op het gebied van kwalitatief hoogwaardige producten en deze aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij zijn ervan overtuigd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze productlijn. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Voordeligdekbed.nl zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een hoogwaardig geautomatiseerd systeem zorgt Voordeligdekbed.nl voor snelle levering.

  • Top kwaliteit producten
  • 5+ Waardering van onze klanten
  • Snelle levering

Wij staan voor u klaar!

cms-img

Heeft u hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wilt u meer over onze producten weten? Neem dan contact met de klantenservice op.

Email
info@voordeligdekbed.nl

Facebook
Stuur ons een bericht via Facebook

Recensies

Fijne dekbedovertrekken, hoeslakens en kussens! Goede omschrijving op de site, super snel geleverd én goede en snelle service. Door een communicatie foutje van mij was de levering niet compleet maar de volgende dag (al!) was alles er. Echt top!

Paulien

De website werkt prettig, vlotte levering volgens afspraak. Dit was onze eerste bestelling en er zullen er in de toekomst zeker meer volgen. Ik kan het iedereen aanraden om bij Voordeligdekbed.nl te shoppen!

Florence

Levering super snel. Erg tevreden met het dekbed. Slaapt heerlijk

Henk

Wat een top artikelen, had dit veel eerder moeten weten. Gewoon alles 100 procent! Dikke duim voor dit bedrijf.

Bart